لیست اختراعات بهزاد محمدی
رنگ تصفيه كننده هوا حاوي نانوذرات تيتان و بدون استفاده از مواد اكريليك آلي منجر به حذف تركيبات آلي و آلودگي هاي موجود در محيط پيرامون ما خواهد شد. رنگدانه¬ هاي رنگ تصفيه كننده هوا فرار نبوده و در رنگ تا مادامي كه پوشش ديوار يا سقف سالم است به فرآيند تجزيه آلودگي هوا ادامه مي دهند.
در اين دستگاه گرمايشي ساختمان يك راه حل اساسي كه بجاي آب از روغن سوخته استفاده شد كه بواسطه جريان روغن بجاي آب در قطعات فرسودگي موجود نمي باشد آبگرمكن به پكيج تبديل شده و هدف اصلي كاهش مصرف سوخت و جلوگيري از خرابي قطعات مي باشد. بجاي ديافراگم هاي لاستيكي وريگلاتور ، سوپاپ يكطرفه(14) طراحي شده است. روش كار بدين صورت مي باشد كه دما بصورت تعريف شده ثابت مي ماند و با هر دستور حسگر دما (17)به پمپ(16) دستور داده و روغن در مدار به گردش در مي آيدو به برگشتي دستگاه (19)هدايت شده و به سوپاپي كه (14)تعبيه كرده ايم درمسير ورودي(15) فشار آورده و در نتيجه با فشار به سوپاپ توسط ميل سوپاپ(12) دريچه گاز (26)را باز كرده و پيلوت (6)روشن شده وجريان بصورت نرمال در مبدل (3) به گردش درآمده و گرم شده و به رادياتورهاي نصبشده هدايت مي شود و با رسيدن دماي(21) مطلوب تعريف شده دستگاه خاموش ميشود و به پائين آمدن دماي حسگر(17) دستور شروع مجدد را به پمپ(16) وگاز (24)مي دهد و هدف عمده جايگزيني روغن سوخته بجاي آب ديرسرد شدن روغن و در نتيجه كاهش مصرف گاز و عدم فرسودگي قطعات مي باشد دراين دستگاه موقع نياز روغن از منبع انبساط (2) برداشت مي كند. بيان واضح و دقيق مزاياي اختراع : 1-كاهش مصرف گاز با توجه به اينكه حالت اتوماتيكي داشته و مثل پكيج هاي معمولي دائمي كار نمي كند. 2-كاهش فرسودگي قطعات 3-حذف ريگلاتور و ديافراگم لاستيكي كه مشكل فرسودگي و از كار افتادگي را داشت(بدليل تغيير سوپاپ يكطرفه بجاي ريگلاتور و ديافراگم پلاستيكي) 4-با توجه به اينكه رسوب در دستگاه نمي باشد(روغن بجاي آب) قطعات فرسودگي ندارند و در صورت نياز به تعويض قطعه بدليل اينكه سيستم روغني بوده و فاقدرسوب مي باشد راحت باز وبسته و تعويض قطعه به سهولت انجام مي گيرد و روغن داغ شده ديرتر نسبت به آب سرد مي شود.
قطعات ابداعي ما متشكل از يك بخش سفالي و يك بخش پلاستيكي است كه به هم اتصال داده شده و آببند شده و جهت آبياري خودكار گلدانها و فضاي سبز كوچك داخل منازل ، بام سبز و ديوار سبز طراحي و توليد شده است اين قطعات به قطر دو سانتي متر و به طولهاي متفاوت در چهار سايز متناسب با ابعاد گلدانها ساخته شده است كه به راحتي مي توان تمام گلدانها اعم از بزرگ و كوچك را در زمان مسافرت يا به صورت دائم آبياري نمود . اين قطعات با فرمولاسيون خاصي ساخته شده كه بدون نياز به برق و باتري مي تواند آب را از سطحي پايينتر از گلدان مكش كرده و به خاك گلدان تزريق نمايد اين قطعات خاصيت خود تنظيمي دارند و تراوش آنها تابع مكش خاك است يعني با مرطوب شدن خاك تراوش قطعه كم و با خشك شدن خاك گلدان تراوش قطعه افزايش مي يابد به اين ترتيب اين قطعات به اندازه نياز به گلدان آب مي دهد . در اين شيوه آبياري با توجه به اينكه خاك گلدان فشرده نمي شود و اكسيژن رساني به ريشه بهتر انجام ميشود و بر رشد رويشي و زايشي گياه موثر است از ديگرمزاياي قطعات آبياري ما راحتي كار و امكان آبياري گلدانها به صورت سري و با يك منبع آب است كه نيازي نيست براي هر گلدان يه منبع آب تهيه نمود
در اين اختراع، يك پليمر زيست تخريب پذير بر پايه نشاسته و ملاس تهيه شده است. به دليل اينكه بيوپليمرهاي بر پايه نشاسته، خواص مكانيكي ضعيفي دارند، محصول اين اختراع با استفاده از كربوكسي متيل سلولز (CMC)، هيدروكسي اتيل سلولز (HEC)، ليگنين، پكتين، نانو ذرات تيتانيوم دي اكسيد و تالك تقويت گرديد. نتايج نشان مي دهند كه اختلاط CMC ، HEC، پكتين و ليگنين با نشاسته، بطور قابل توجهي خواص مكانيكي پليمر را بهبود مي بخشد. همچنين افزودن نانوذرات تيانيوم دي اكسيد و پودر تالك منجر به بهبود خواص و استحكام پليمر مي گردد.
سيستم طراحي شده يك سيستم توليد سرما دما پايين (كرايوكولر پالس تيوب) مي باشد، مهمترين برتري و تفاوت اين سيستم عدم وجود قطعه متحرك در بخش توليد سرما مي باشد، اين سيستم داراي كمپرسور با ويژگي هاي خاصي مي باشد، بخش خنك كاري كمپرسور و محفظه نگهداري گاز كمپرسور ، خنك كاري قطعات كمپرسور با استفاده از سيستمي متكي بر سير كولاسيون روغن و خنك كاري روغن از آن جمله مي باشد. از ديگر نوآوري اين سيستم طراحي ابزاري جهت خالص سازي سيال عامل است كه عبارتند از جدا كننده روغن و جاذب روغن جدا كننده روغن وظيفه جدا كردن روغن مخلوط با سيال عامل را بر عهده دارد و جاذب روغن وظيفه جذب روغن را از سيال عامل برعهده دارد، قسمت اساسي كرايوكولر طراحي و ساخته شده مربوط به طراحي بخش نوسان ساز سيستم و سر سرد مي باشد كه با توجه به پديده انبساط ژولي توليد شده در سر سرد اين نوسان سازي باعث استمرار آن و توليد برودت در قسمت سر سرد مي گردد.
براي تبديل كمپرسورهاي تبريدي به كمپرسورهاي كرايجنيك تغييراتي بر روي طراحي و ساخت اين كمپرسورها ايجاد كرده ايم كه به شرح زير است: 1- طراحي و ساخت كويل مسي و قرار دادن آن در داخل كمپرسور جهت خنك كاري اوليه روغن درون كمپرسور 2. خنك كاري بدنه كمپرسور و كاهش حرارت محفظه توسط مبدل آب 3. خنك كاري محفظه دروني كمپرسور با استفاده از نازل توليد غبار روغن با اقدامات 3 مرحله اي كه در بالا توضيح داده شد. كمپرسور قادر است كه هليوم را متراكم كرده و دماي گاز خروجي در حد 60 درجه سانتي گراد باقي مي ماند. در اين سيستم سنسور كنترل دما كه با بالا رفتن دما، باعث از كار افتادن كمپرسور مي شد با اصلاحات صورت گرفته، باعث قطع شدن برق سيستم نمي گردد. بدين ترتيب كمپرسورهاي سيستم تبريدي مي توانند در سيستم هاي كرايجنيكي نيز بكار برده شوند.
به منظور خالص سازي گاز هليوم در فرايند كاهش دما در سيستم هاي كرايجنيكي ، جذب كننده و خالص ساز روغني ساخته ايم كه توانايي جدا كردن ذرات روغن و ناخالصي ها به قطر 0.01micron از گاز هليوم را دارا مي باشد. اين دستگاه شامل يك مخزن به ارتفاع 423 ميلي متر و قطر داخلي 110 ميلي متر مي باشد. بر روي درب مخزن دو درگاه براي ورود و خروج گاز به مخزن طراحيشده كه در هر درگاه دو لوله مسي 10 ميلي متري قرار داده شده است. مكانيزم عملكرد اين دستگاه به اين صورت است كه گاز ناخالص هليوم از لوله ورودي به دستگاه وارد مي شود و پس از عبور از فيلترهاي تعبيه شده كه شامل الياف شيشه، پشم شيشه ، مش هاي استيل 20، 50،... 1250 سيليكاژل (رطوبت گير) كه وظيفه جذب ناخالصي ها را بر عهده دارند گاز خالص وارد سيستم سرد سازي مي گردد كه اين خلوص گاز به ميزان 99.99% مي باشد كه غلظت ذرات ناخالصي در آن به كمتر از 0.01ppm مي رسد.
سيستم طراحي شده شامل دو بخش است. بخش اول براي جبران كاستي فشار خط مكش است. در ابتداي مسير يك شير سوزني براي كنترل بهتر رفتار گاز تحت فشار قرار مي دهيم. با طراحي و ساخت بخش اول اين سيستم مشكل كمبودفشار در بخش مكش رفع مي شود و فشار سنج فشار 7bar را در خط مكش نشان مي دهد. بر اثر اضافه كردن اين خط كمكي مقداري گاز با فشار بالا به سمت شير برقي نوسان ساز هدايت مي شود كه به سبب اين پيشامد گاز جددي نمي تواند به طور كامل منبسط شود و حرارت را از محيط محفظه جذب نمايد به همين دليل كارآيي سيستم پايين مي آيد. به منظور جلوگيري از اين پديده و رفع مشكل پيش آمده در خط مكش، در بخش دوم يك شير يك طرفه با تحمل فشار 30bar قرار داديم وظيفه اين شير جلوگيري از عبور گاز به سمت شير برقي بر خلاف جريان اصلي در خط مكش مي باشد به اين ترتيب گازي كه از خط كمكي وارد خط مكش مي شود تنها فشار خط را بالا مي برد تا سيستم نوسان ساز بتواند به درستي و در بازه زماني مناسب عمل نوسان سازي را به اجرا در آورد.
موارد یافت شده: 16